Tue, 11 / 2020 | helios

Extraterestrii din Biblie(Elohim) si Recompensa Lor pentru Pamanteni. Paradisul Extraterestru sau “lumea cealalta din ceruri” dupa cum obisnuiau sa spuna primitivii, este planeta pe care traieste civilizatia care este responsabila pentru aparitia noastra si a intregii vieti pe Terra, civilizatie denumita “Elohim” in Vechiul Testament, termen care a fost tradus total eronat prin Dumnezeu in […]Extraterestrii din Biblie(Elohim) si Recompensa Lor pentru Pamanteni. Paradisul Extraterestru sau “lumea cealalta din ceruri” dupa cum obisnuiau sa spuna primitivii, este planeta pe care traieste civilizatia care este responsabila pentru aparitia noastra si a intregii vieti pe Terra, civilizatie denumita “Elohim” in Vechiul Testament, termen care a fost tradus total eronat prin Dumnezeu in cele mai multe Biblii, cand de fapt in aramaica inseamna “cei care veneau din cer”. Lumea Elohimilor este o civilizatie in care tehnologia si iubirea au reusit sa invinga moartea si bolile sau nevoia de a mai munci pentru a supravietui, singurul tel pentru toti cei de acolo fiind trairea clipei si auto-realizarea, fiecare dupa cum doreste, intr-o fraternitate universala si non-violenta absolute.
Este o lume minunata, in care au fost acceptati deja toti marii profeti ai trecutului, cum ar fi Moise, Abraham, Ilie, Ezechiel, Iisus, Buddha, Mohamed, Joseph Smith si multi altii, plus toti marii oameni care au trait pe Pamant de-a lungul mileniilor, oameni care au ajutat la o lume mai buna si la progresul societatii.
Orice om are sansa de a fi acceptat in aceasta lume fascinanta, iar in acest video veti descoperi recompensa vietii vesnice, precum si ceea ce trebuie facut pentru a avea sansa de a fi acceptati acolo.
Pentru a intelege mai bine totul, va invit sa cititi Mesajul Final adresat umanitatii de catre Elohim prin intermediul ultimului Lor Profet, Rael, Mesaj care poat fi descarcat gratuit de pe

Datele mele de contact sunt:
[email protected]
0771756801(WhatsApp)
Facebook:

CUM A INCEPUT TOTUL: – acum 25.000 de ani, un popor de extraterestri avansati, care ajunsese la o stăpânire perfecta a sintezei ADN-ului, a terraformat Pământul, pentru realizarea experimentelor lor de creare a vieții în laboratoare. Au început cu organisme simple, proiectând progresiv din ce în ce mai multe modele sofisticate de artă vie, până când au reușit să creeze ființele umane, „după chipul si asemanarea Lor”. Urmele acestei capodopere epice a creației pot fi găsite în multe texte antice, inclusiv in Biblie, unde oamenii i-au numit „Elohim”, care este un cuvânt la plural, înseamnănd „cei care au venit din cer”. Au rămas în legătură cu umanitatea trimițând învățături prin intermediul celor care au fost denumiti Profeti (dupa cum ar fi Abraham, Ezechiel, Moise, Ilie, Daniel, Iisus, Buddha, Mohamed, Joseph Smith, Krishna, Simon Kimbangu, Kimpa Vita, Zoroastru si multi altii), care sunt încă în viață pe planeta lor, datorită unei tehnologii avansate de clonare, secretul pentru viața veșnică. În 1945, bombardarea de la Hiroshima a anuntat începutul epocii numita Apocalipsa, adică a „revelație”, în limba greacă, in care nivelul științei umanității ne poate permite atat înțelegerea originilor noastre în mod rațional și construirea unui paradis pe Pământ prin intermediul aplicarii pașnice a tehnologiei, sau folosirea ei pentru autodistrugere, in schimb. Exact la acel moment, Elohim au decis să-l contacteze pe ultimul lor trimis, Rael, și sa-i încredințeze un mesaj adaptat vremurilor noastre, adresat intregii omeniri, mesaj pe care il puteti descarca gratuit de pe linkul .

Cu această importantă misiune în mână, Rael a fondat Mișcarea Raeliană Internatonală, avand ca scop răspândirea acestor mesaje în întreaga lume și stabilirea, în cele din urmă, a unei Ambasade oficiale pentru a-i întâmpina pe Creatorii noștri înapoi pe Pământ, moment in care acestia ne vor putea împărtăși știința si tehnologia lor foarte avansate, precum și cunoștințele lor filosofice.

Elohimii i-au oferit lui Rael Maitreya informații cheie despre cum oricine isi poate îmbunătăți viața, care sunt predate în cursul săptămânii Academiilor Raeliene ale Fericirii din întreaga lume, organizate de catre Mișcarea Raeliană. Mii de oameni au avut viața lor transformata de acest avansat antrenament al inteligenței emoționale.

De asemenea, puteți experimenta învățăturile sale prin videoclipurile disponibile publicului, accesibile prin canalul nostru oficial RaelAcademy, pe YouTube și Facebook. Profitați de această oportunitate pentru a vă îmbunătăți viața, vizitând arhivele noastre video la: www.raelacademy.org

Rael Academy pe Youtube:

Pagina oficială de Facebook a lui Rael Maitreya: Actualizata zilnic de Maitreya Rael, personal.

Paradism: Un nou sistem politic, în care toate bunurile și serviciile sunt furnizate gratuit de către roboți, astfel încât oamenii să-și poată petrece viața împlinindu-se.

Ambasada Extraterestrilor Elohim: Planuri detaliate și specificații pentru Ambasada menita să-i întâmpine pe părinții noștri din spațiu, Elohim

source

Bài viết cùng chuyên mục