Wed, 10 / 2020 | helios

With the most characteristic of European Gothic architecture with high walls, dome and many windows, Hanoi Cathedral has long been an ideal place for couples to take pictures to capture. Wedding photo. For pious sheep, this is probably a great feast by the large space. Hanoi Cathedral, or, more briefly, the Great Cathedral – is […]With the most characteristic of European Gothic architecture with high walls, dome and many windows, Hanoi Cathedral has long been an ideal place for couples to take pictures to capture. Wedding photo. For pious sheep, this is probably a great feast by the large space.

Hanoi Cathedral, or, more briefly, the Great Cathedral – is a familiar, familiar way of the Hanoi people when it comes to this work, officially named St. Joseph’s Cathedral. This is the cathedral of Hanoi Archdiocese. Hanoi Cathedral is one of the earliest Christian buildings built in Hanoi and is also one of the most beautiful church architecture.
****************************************************************************************************************************************
Mang đậm nét nhất những đặc trưng của kiến trúc Gothic châu Âu với bức tường xây cao, có mái vòm và nhiều cửa sổ, đã từ lâu, Nhà thờ lớn Hà Nội là nơi lý tưởng mà các đôi uyên ương thường lui tới để chụp ảnh cưới. Với những con chiên ngoan đạo thì đây có lẽ là lễ đường tuyệt vời bởi không gian rộng lớn.

Nhà thờ Lớn Hà Nội, hay ngắn gọn hơn là Nhà thờ Lớn – là cách gọi dân dã, quen thuộc của người Hà Nội khi nhắc tới công trình này, có tên chính thức là Nhà thờ chính toà Thánh Giuse. Ðây là nhà thờ chính toà của Tổng giáo phận Hà Nội. Nhà thờ Lớn Hà Nội là một trong những công trình Thiên chúa giáo được xây dựng sớm nhất ở Hà Nội và cũng là một trong những kiến trúc nhà thờ đẹp nhất.

source

Bài viết cùng chuyên mục